Modalitats de dansa a l’escola

Estem emocionats de presentar-vos les diverses modalitats de dansa que oferim per inspirar la creativitat dels nostres ballarins. A cada classe, busquem despertar la passió i el talent que cada infant porta dins seu, oferint una àmplia varietat d’estils de dansa perquè puguin trobar la seva pròpia expressió artística. Descobreix les modalitats que oferim i imagina’t ballant cap a nous horitzons!

1. Dansa

La dansa és la nostra passió central. Les classes de dansa estan dissenyades per fomentar la creativitat, l’expressió personal i la confiança en cadascun dels nostres ballarins.

2. Ballet

Les classes de ballet proporcionen la base tècnica essencial. Desenvolupem la postura, la força i l’elegància, inculcant una apreciació pel clàssic art del ballet.

3. Hip-Hop

Per als ballarins que busquen ritmes enèrgics i moviments únics, el nostre programa de Hip-Hop ofereix una experiència vibrant i moderna.

4. Clàssic

Amb un enfocament en la precisió i l’elegància, les classes de dansa clàssica destaquen la bellesa intemporal i les tècniques refinades.

5. Contemporani

La dansa contemporània permet als nostres ballarins explorar noves formes d’expressió, fusionant elements del ballet, la dansa moderna i altres estils contemporanis.

6. Ball Espanyol

Celebrem la riquesa de la cultura espanyola a través del ball espanyol, una fusió de gràcia, passió i moviments apassionants.

7. Zumba

La Zumba combina la diversió amb la forma física, oferint una manera enèrgica i contagiosa de moure’s al ritme de la música.

8. Dansa Oriental

Amb les seves formes elegants i moviments gràcils, la dansa oriental captiva l’esperit i ens transporta a altres cultures.

A l’Escola de Dansa Cristina Colomé, cadascuna d’aquestes modalitats és impartida per instructors altament qualificats, compromesos a cultivar el talent i la passió de cada alumne. Cada classe és una oportunitat per explorar, créixer i descobrir la màgia de la dansa.

Animeu-vos a unir-vos a nosaltres i a descobrir la vostra pròpia passió dins del món divers i inspirador de la dansa. Amb aquesta àmplia gamma de modalitats, estem segurs que trobareu el vostre lloc i us enriquireu amb cada passa que feu.

Descobreix aquí les múltiples possibilitats que t’esperen a l’Escola de Dansa Cristina Colomé, on la dansa es converteix en una aventura única i emocionant. Us esperem a cada classe per ballar cap a la creativitat i l’alegria!

Ep! abans de marxar!
deixa’ns el teu nom i correu
i t’informem de les últimes novetats de l’escola?