Escola de dansa Cristina Colomé

A l’Escola de Dansa Cristina Colomé, creem un espai màgic on la dansa es converteix en una expressió autèntica i els somnis ballen en cada passa. Estem dedicats a inspirar i nutrir la passió pels moviments, la creativitat i el creixement personal en els nostres ballarins joves a Barcelona. Deixeu-nos guiar-vos a través de qui som i com transformem la dansa en una experiència única.

Una història de compromís i passió

L’Escola de Dansa Cristina Colomé va néixer de la visió i la dedicació de Cristina Colomé, una apassionada ballarina i pedagoga amb una rica experiència en el món de la dansa. La nostra escola és molt més que un espai per aprendre a ballar; és una comunitat compromesa amb el desenvolupament personal, la creativitat i la formació de veritables artistes de la dansa.

Culturitzant amb amor per la dansa

A l’Escola de Dansa Cristina Colomé, abraçem la diversitat de l’art de la dansa i oferim una àmplia gamma de modalitats per satisfer els diversos interessos dels nostres estudiants. Des de la gràcia del ballet fins a l’energia del hip-hop, cada classe és una oportunitat per explorar noves formes d’expressió i descobrir el propi estil.

Mètode d’ensenyament centrat en l’alumne

Amb un enfocament personalitzat, els nostres instructors altament qualificats guien cada alumne amb cura i atenció. Creiem en el poder transformador de la dansa, no només com a forma d’expressió artística, sinó també com a mitjà per desenvolupar la confiança, la disciplina i l’amor propi.

Un espai per a tothom

Sigui que sigui el teu primer pas en el món de la dansa o si ja ets un ballarí experimentat, l’Escola de Dansa Cristina Colomé és un lloc on tothom és benvingut. Fomentem un ambient inclusiu on la passió pel ball es comparteix i es cultiva amb respecte i alegria.

On ens trobaràs: Carrer Craywinckel, 25, Barcelona

Contacta amb nosaltres: info@escoladansa.com

Ep! abans de marxar!
deixa’ns el teu nom i correu
i t’informem de les últimes novetats de l’escola?